PC De Gooiers

Over de vereniging

Meer ...

Regelmatig komt het voor dat wij een feestje vieren. Ook u willen we in de gelegenheid stellen, mits gekoppeld aan een partijtje Jeu de Boules, een leuke festiviteit bij ons te organiseren. Jeu de Boules is een sport die door jong en oud beoefend wordt; een sport die ons nauw aan het hart ligt en die wij met veel plezier promoten.

We hebben nogal wat in huis... 

Uiteraard beschikken we over voldoende materialen om een gezellige onderlinge competitie op te zetten. We hebben een gezellig clubhuis, een praktisch ingerichte bar en een keuken met vele voorzieningen.

Geen probleem als er een druppel regen valt: Buiten op het terras staan grote parasols en binnen in ons boulodrome kunt u gebruik maken van 16 verwarmde binnenbanen. Maar buiten speelt het natuurlijk wel veel fijner op een van onze 64 banen, lekker zo in het zonnetje of een zwoele zomeravond.

SAM 0138w600

Misschien een leuke suggestie om de 'Vrijdagmiddagborrel' eens een andere draai te geven en zo uw collega’s op een andere manier te leren kennen.

Wellicht sport u al jaren met elkaar, maar wilt u eens gezamenlijk iets anders proberen als seizoensafsluiting? Een beetje ontspannen door u zelf lichtelijk in te spannen.

Of is er wellicht een jubilaris en wilt u met deze laagdrempelige sport dit heugelijke feit vieren?

Graag rekenen we u de kosten voor; een kostenplaatje dat al regelmatig als bijzonder vriendelijk is ervaren.