Oeps. Helaas is de normale website tijdelijk niet bereikbaar.

Via deze tijdelijke Webpagina worden de belangrijkste gegevens getoond.

AllUnited probeert het probleem z.s.m. op te lossen!

Inloggen

Wedstrijdschema

Er zijn geen wedstrijden

Donatie-campagne loopt lekker maar we zijn er nog niet

Om in aanmerking te komen voor een lening van het Sport Investeringsfonds moeten de Gooiers aantonen over voldoende draagvlak in de samenleving te beschikken. Dit doen we door € 16.700 aan donaties te werven. Onvoldoende donaties? Geen lening! Geen lening? Verbouwing op de tocht! Het is dus belangrijk dat we die € 16.700 binnenhalen. De online donatie campagne via Whydonate, een initiatief van Kees van Rossem, loopt lekker. Via dit platform is bijna € 5000 binnengekomen. Ook de Bingomiddag was een financieel succes. En de leden onze Club-van-50 gaan overleggen of ze ook een deel van hun tegoed aan de club kunnen doneren ten behoeve van de verbouwing. Nu is gebleken dat er mensen zijn die wél willen doneren, maar dit niet via Whydonate willen doen. De oplossing: maak je bijdrage over de NL 30 INGB 0004 4640 02 tnv PC De Gooiers onder vermelding van 'Donatie 2024'. Deze vermelding is belangrijk. Gebruik geen andere vermelding. Bedankt voor je steun.  


Laddercompetitie op zaterdagen

Veel Gooiers weten dat de zaterdagmiddagen 's zomers tot de gezelligste momenten op de club behoren. Wie er geen ervaring mee heeft: kom snel een keer meedoen aan dit wekelijkse clubtoernooitje met 3 partijen à la mêlée. Dat wil zeggen drie partijen met steeds een andere medespeler en andere tegenspelers en daardoor altijd kans op een goede uitslag, ook als je geen topbouler bent. Met iedere week leuke prijsjes.

Deze zomer komt er ook weer een laddercompetitie met aan de eindstreep kadobonnen voor de drie beste spelers. Hier doe je vanzelf aan mee.

De resultaten van alle toernooien op zaterdag van 4 mei tot en met 28 september tellen mee voor het eindresultaat. Je vier slechtste resultaten, of als je vier keer verhinderd bent, worden niet meegeteld. De laddercompetitie is een initiatief van vijf vrijwilligers die maandag 15 april zijn samengekomen om de schouders te zetten onder de petanque commissie. Wil je in dit clubje ook een rol spelen, dan ben je van harte uitgenodigd hierbij aan te sluiten. De vijf initiatiefnemers zijn Antonio Ruffin, Patricia Ris, Stefan Vogel, Justin Würing en Raymond Adan.


Leden kiezen nieuw bestuur

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Gooiers op 14 april is een nieuw bestuur benoemd. Het bestaat uit Lieke Vogels (voorzitter), Monique Serné (secretaris), Jaap Kramer (penningmeester), Ronald Janssen (kantine) en Erik Jan van den Brink. 

Aftredend bestuurslid Meep Poel was om gezondheidsredenen niet aanwezig. Aftredende bestuursleden Fred van Voorthuijzen en Niko Kuijper werden met vriendelijke woorden, een kadootje en bloemen bedankt voor hun bestuursinzet in de afgelopen jaren. Beide heren blijven in andere vrijwilligersrollen, maar buiten het bestuur, actief voor de vereniging. Tijdens de ALV werd décharge verleend aan het bestuur over het boekjaar 2023. Voorts - werden de leden die ons ontvielen in 2023 herdacht met een minuut stilte - is bevestigd dat we op feestdagen dicht zijn (dus ook op de ochtend van de aanstaande Hemelvaartsdag) - stemden de leden in met de begroting voor 2024 en een contributieverhoging voor 2025, alsmede met de notulen van de extra ALV op 28-01-2024 - is Guus Vonck geëerd voor zijn prestaties op het EK veteranen in Frankrijk en Walter Jaegers bedankt voor zijn uitzonderlijke inzet voor de Gooiers - zijn Kees van Rossem en Roger Marijnissen aangesteld als de nieuwe kascommissie met Peter Kruijt als reserve, en is een nieuwe samenstelling van de commissie Gedrag en Respect bepaald. (Namen volgen) - stemden de leden in met een plan om te accommodatie onder voorwaarden onder te verhuren - zijn de hoofdlijnen van een nieuw vrijwilligersbeleid toegelicht. Er waren 46 leden aanwezig.    


Bloemen & Planten Toernooi

bloemenplantentoernooi2024_15_mei_2.png


Petanque Live

 

petanque_live_27_juli_2024_2.png

https://www.ontip.nl/pcdegooiers/Inschrijfform.php?toernooi=PETANQUE_LIVE 


Hilversum 600 Toernooi

hilversum_600_toernooi_2.png

https://www.ontip.nl/pcdegooiers/Inschrijfform.php?toernooi=HILVERSUM_600


Open Gooische Vrouwen

gooischevrouwenopen2024_2.png

https://www.ontip.nl/pcdegooiers/Inschrijfform.php?toernooi=Open_Gooische_Vrouwen_Toernooi


AllUnited